Tuinonderhoud in Vijfhuizen

Hovenier Grondig Haarlem heeft voor een klant uit Vijfhuizen de volledige tuin gerenoveerd. Oude beplanting, tegels en grasveld zijn verwijderd en afgevoerd. De grond is geëgaliseerd en bestraat met rode tegels. 

Hovenier Haarlem houdt rekening met uw tuinwensen

De bewoners wilden geen kille, strakke tuin. Tijdens het maken van het tuinontwerp is dan ook besloten gebruik te maken van ronde vormen en warme kleuren. Omdat tot laat op de dag het zonnetje schijnt in de voortuin is er besloten een rond terras te maken in de voortuin. 

Rondom het terras zijn de borders beplant met nieuwe beplanting. De klant had een aantal volgroeide bomen en hagen in de tuin staan. Omdat het jaren duurt om een boom zo mooi te krijgen zijn deze blijven staan en verschillende planten zijn hergebruikt. Het vernieuwde ontwerp is hieromheen gemaakt. 

Tuinonderhoud

De tuin heeft een gemiddeld onderhoud, dit wil zeggen dat hij niet volledig onderhoudsvriendelijk is maar dat de tuin wel gemakkelijk zelf bijgehouden kan worden.

Pijltje naar links Pijltje naar rechts
 • Sfeerafbeelding bij dit item
 • Sfeerafbeelding bij dit item
 • Sfeerafbeelding bij dit item
 • Sfeerafbeelding bij dit item
 • Sfeerafbeelding bij dit item
 • Sfeerafbeelding bij dit item
Foto
Meer referenties:
Meer voorbeelden?

Onze werkzaamheden

Referenties

Grondig Hoveniers Haarlem heeft voor een klant in Almere de tuin aangelegd. De klant had een aantal specifieke wensen. De klant wenste een onderhoudsvriendelijke tuin met meerdere terrassen ...

Foto van Tuinrenovatie in Almere
Meer referenties

Contact

Grondig Hoveniers Haarlem
Atjehstraat 57 RD
2022 BM Haarlem

T.
Toon telefoonnummer06 28 151 484

E.
Toon e-mailadresinfo@grondighoveniers.nl
Route berekenen