Tuinrenovatie in Almere

Grondig Hoveniers Haarlem heeft voor een klant in Almere de tuin aangelegd. De klant had een aantal specifieke wensen. De klant wenste een onderhoudsvriendelijke tuin met meerdere terrassen en een afgescheiden carport van hout. Op basis van deze wensen zijn de mogelijkheden bekeken en is een tuinontwerp opgesteld. Uiteindelijk zijn ze tot een strak ontwerp gekomen waarin alle wensen van de klant verwerkt zijn.

Hovenier Haarlem, gespecialiseerd in alle soorten beplanting

Na de oude tegels en beplanting te hebben opgeruimd en de tuin te hebben gelegaliseerd is begonnen met de beplanting. Er is gekozen voor lage groene buxussen die een strakke haag vormen. Deze zijn onderhoudsvriendelijk, hoeven slechts twee keer per jaar een beetje gesnoeid te worden en zorgen voor een mooie groene tuin.

Terras

Om de tuin een warme sfeer te geven is er gekozen voor sierbestrating van rode tegels. Door het gebruik van verschillende maten zijn de verschillende terrassen gehighlight.

Tuinmeubelen

De klant was reeds in het bezit van een mooie tuinset, deze heeft een nieuwe plek gekregen op het terras en komt in het nieuwe ontwerp zeer goed tot zijn recht.

Houten carport

Achterin de tuin is een houten carport gebouwd, deze biedt plaats voor één auto. De carport is gebouwd van hardhout. Dit is een geschikt houtsoort om buiten toe te passen. Het heeft een lange levensduur en is goed te verwerken.

Eindresultaat

Het eindresultaat is een prachtige strakke tuin met voldoende zitplek en een prachtige groene oase.

Pijltje naar links Pijltje naar rechts
  • Sfeerafbeelding  bij dit item
  • Sfeerafbeelding  bij dit item
  • Sfeerafbeelding  bij dit item
  • Sfeerafbeelding  bij dit item
  • Sfeerafbeelding  bij dit item
Foto
Meer referenties:
Meer voorbeelden?

Onze werkzaamheden

Referenties

Grondig Hoveniers Haarlem heeft voor een klant in Almere de tuin aangelegd. De klant had een aantal specifieke wensen. De klant wenste een onderhoudsvriendelijke tuin met meerdere terrassen ...

Foto van Tuinrenovatie in Almere
Meer referenties

Contact

Grondig Hoveniers Haarlem
Atjehstraat 57 RD
2022 BM Haarlem

T.
Toon telefoonnummer06 28 151 484

E.
Toon e-mailadresinfo@grondighoveniers.nl
Route berekenen